Coophuys

Over ons

Eetcafé & Cafetaria ’t Coophuys is gelegen aan de rand van Albergen in Twente. Stap hier binnen en waan je even in lang vervlogen tijden. ’t Coophuys heeft een ouderwets gezellige uitstraling!

Met speeltuin en terras

Eetcafé ’t Coophuys is gelegen aan de rand van Albergen in Twente. Stap hier binnen en waan je even in lang vervlogen tijden. ’t Coophuys heeft een ouderwets gezellige uitstraling die je niet zomaar overal vindt. Strijk neer in het eetcafé of verover een plekje op het terras en geniet van een lekker hapje en een drankje.

Je hebt keuze uit allerlei lekkere gerechten bij ’t Coophuys. Aan beide zijden kan je plaatsnemen op het terras. Op het grootste terras vind je speeltoestellen waar de kinderen zich op kunnen vermaken terwijl jij uitrust met een drankje. In de omgeving van Eetcafé ’t Coophuys kan je prachtige wandeling of fietstochten maken. Maak jezelf goed moe en plof daarna neer bij Eetcafe ’t Coophuys om je in de watten te laten leggen.

In de naastgelegen Cafetaria kan je terecht voor lekkere patat, burgers en heerlijk ijs. Vergeet onze eigengemaakte Twentse gehaktbal niet!