Coophuys

Speeltuin en Terras

Eetcafé ’t Coophuys is gelegen aan de rand van Albergen in Twente. Stap hier binnen en waan je even in lang vervlogen tijden. ’t Coophuys heeft een ouderwets gezellige uitstraling.

Met speeltuin en terras

Eetcafé 't Coophuys
Fiets en wandelcafé

Eetcafé ’t Coophuys is gelegen aan de rand van Albergen in Twente. Stap hier binnen en waan je even in lang vervlogen tijden. ’t Coophuys heeft een ouderwets gezellige uitstraling die je niet zomaar overal vindt. Strijk neer in het eetcafé of verover een plekje in het restaurant in de serre en geniet van een heerlijk hapje en een drankje. Op de menukaart vind je onder andere pannenkoeken en pizza’s, maar ook luxere gerechten zoals tournedos of een malse ribeye.

Je hebt kortom de keuze uit allerlei heerlijke gerechten bij Eetcafe ’t Coophuys. Aan beide zijden van ’t Coophuys kun je plaatsnemen op het terras. Op het grootste terras vind je speeltoestellen waar de kinderen zich op kunnen vermaken terwijl jij uitrust met een drankje. In de omgeving van Eetcafé ’t Coophuys kun je prachtige wandeling of fietstochten maken. Maak jezelf goed moe en plof daarna neer bij Eetcafe ’t Coophuys om je in de watten te laten leggen.

In de naastgelegen cafetaria kan je terecht voor lekkere patat, burgers en heerlijk ijs.